Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Candidatul Alianţei Creştin-Liberale la preşedinţie şi, totodată, lider al PNL, Klaus Johannis, se va afla, vineri – 29 august, în municipiul Slatina. Însoţit de mai mulţi reprezentanţi de seamă ai celor partide ce compun ACL, Johannis va participa la reuniunea delegaţiilor permanente ale PNL şi PDL care se va desfăşura la Casa Sindicatelor din localitate.


Mai exact, reuniunea delegaţiilor permanente din judeţul Olt ale celor două partide care formează ACL, respectiv PNL şi PDL, va începe la Casa Sindicatelor în jurul orelor 17.00. Johannis va veni în oraşul de pe Olt însoţit de alţi colegi de la Bucureşti, printre aceştia fiind inclusiv şi cel de-al doilea co-preşedinte ai Alianţei Creştin Liberale PNL-PDL, Vasile Blaga. La eveniment vor fi prezenţi, de asemenea: Ludovic Orban, Mihai Voicu, Cezar Preda, Teodor Atanasiu, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu etc.

Citeste mai mult: adev.ro/nb0su7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: