Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Autorităţile din Slatina, în alertă după cutremurul de sâmbătă seară

Îngrijorate de cutremurul de 5,1 grade pe scara Richter petrecut sâmbătă seară, autorităţile cu atribuţii în domeniul protecţiei civile din judeţul Olt au decis, duminică dimineaţă, să organizeze un amplu exerciţiu de alarmare publică în municipiul Slatina. Acţiunea a fost planificată a se desfăşura marţi – 25 noiembrie. Până atunci, populaţia este rugată să nu sperie de alarmele ce se vor auzi în dimineaţa ziilei menţionate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ,,Matei Basarab” al judeţului Olt, împreună cu Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Slatina şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Slatina vor desfăşura marţi – 25 noiembrie, începând cu ora 11.00, un exerciţiu de alarmare publică a populaţiei în cazul producerii unui cutremur. Exerciţiul se va desfăşura în cooperare cu celelalte instituţii şi societăţi cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă.

Citeste mai mult: adev.ro/nfhmcj

mai mult la :

http://adevarul.ro/locale/slatina/autoritatiledin-slatina-alerta-cutremurul-sambata-seara-1_5471acffa0eb96501efffd9a/index.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: