Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Bărbat ajuns la spital după ce a fost împuşcat de poliţişti la Ipoteşti

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Ipoteşti, judeţul Olt, a ajuns, miercuri după-amiază, la spitalul din Slatina cu răni la ambele picioare după ce a fost împuşcat de poliţişti. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Olt, oamenii legii se prezentaseră la domiciliul victimei pentru a pune în executare un mandat de arestare emis pe numele bărbatului, acuzat fiind de tâlhărie.

“Oamenii noştri au pornit în urmărire după suspect şi l-au somat să se oprească, în caz contrar aceştia avertizându-l că vor folosi armele din dotare. Cum bărbatul nu s-a oprit nici de această dată, poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical, după care au tras o dată în direcţia persoanei suspecte, un glonte rănindu-l pe acesta în zona inferioară a corpului”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt

Citeste mai mult:

Bărbat ajuns la spital după ce a fost împuşcat de poliţişti la Ipoteşti

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: