Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Bercea Mondial, de la o cocioabă de chirpici la zeci de palate luxoase. Ce avere are interlopul

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial de la o cocioabă sărăcăcioasă, la 50 de construcţii luxoase.  Interlopul a făcut o averea fabuloasă din vânzarea de fier vechi, din camătă, dar şi din comerţul cu maşini de lux. Cunoscut şi ca „Regele banilor din Slatina” Bercea deţine în localitate zeci de case, restaurante, dar şi magazine. Majoritatea imobilelor au fost ridicate fără autorizaţie de construcţie.

Majoritatea imobilelor au fost ridicate fără autorizaţie de construcţie, iar asta i-a adus interlopului nu mai puţin de 30 de procese cu municipalitatea din Slatina pentru construcţiile ilegale. Perntru aceste fapte, Sandu Anghel a fost sancţionat de Primărie cu amenzi ce însumează 700.00 de lei, pentru nerespectarea legislaţiei în construcţii.

Autorităţile din Slatina se plâng că averea lui Bercea Mondial este foarte greu de verificat. Multe case despre care funcţionarii primăriei ştiu că aparţin lui Bercea Mondial îşi schimbă proprietarul în acte chiar şi de câteva ori pe an. Palatul din Drăgăneşti Olt unde locuieşte Bercea Mondial este construit pe locul fostelor cocioabe ale familiei. Vila se remarcă de la distanţă, datorită mărimii impresionante şi a culorii stridente.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: