Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

„Bombele“ care împânzesc Slatina. Patru din cinci obiective controlate de pompieri funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu

Patru din cinci localuri controlate de pompieri s-a dovedit că funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu. În contul patronilor s-au adunat amenzi de peste 450.000 lei.
Patronii de restaurante, baruri, pub-uri, cluburi şi săli de evenimente n-au nici urmă de teamă, sau cel puţin n-aveau, ignorând aproape total legislaţia în domeniul PSI.
În 2015, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Matei Basarab” al judeţului Olt a verificat până la această dată 55 de obiective cu funcţiuni de agrement (din cele 99 în evidenţe, conform datelor furnizate de administraţiile publice locale şi Registrul Comerţului), constatându-se că 44 funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu, singurul document care conferă persoanelor fizice sau juridice, deţinătoare ale construcţiilor, instalaţiilor şi ale altor amenajări, dreptul de a le pune în funcţiune şi de a le exploata din punctul de vedere al îndeplinirii cerinţei esenţiale – securitate la incendiu.


Citeste mai mult: adev.ro/nx77t8

„Bombele“ care împânzesc Slatina. Patru din cinci obiective controlate de pompieri funcţionează fără autorizaţie de …

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: