Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Ce-o fi fost în mintea slătinenilor când au ales un hoț … NIMIC, ZERO BARAT

Pe 7 decembrie 2012, Curtea de Apel Craiova l-a condamnat definitiv pe Minel Florin Prina la 4 ani de închisoare cu suspendare și șase ani de supraveghere. În perioada 2004-2006, Prina, fost administrator public al Consiliului Local Slatina, în complicitate cu viceprimaul de la acea vreme Gabriel Marian Diaconu, condamnat și el, dar cu executare, a atribuit ilegal 18 contracte de lucrări publice unei firme private, care la rândul ei subcontracta lucrări fictive către o firmă unde cei doi aveau un inters material.

valcov-prina

La acel moment, Primăria condusă de Darius Vâlcov nu s-a considerat lezată, deși magistrații au demonstrat contrariul. Primarul nu a fost implicat personal în proces. Doar două zile mai târziu, pe 9 decembrie 2012, Vâlcov a câștigat detașat alegerile pentru un mandat de senator de Slatina, obținând 74% din voturile din colegiul său. Tot în 2012, dar în iunie, Vâlcov câștigase și al treilea mandat de primar, reprezentând PSD, după ce la primele două reprezentase PDL. Pe afișele electorale, cum este cel alăturat, Prina apărea ca viitor viceprimar.

În urma alegerii lui Vâlcov în Senat, mandatul de primar s-a vacantat. Au fost organizate alegeri parțiale pe data de 3 februarie 2013. Au participat nouă candidați și cetățenii l-au ales cu 70% din voturi pe reprezentantul PSD, Minel Florin Prina. Nu, nu este o coincidență de nume. Este același Prina, condamnat cu doar două luni înainte pentru că a furat din banii publici. Pentru că a fost condamnat cu suspendare, a avut dreptul să candideze, iar cetățenii din Slatina au considerat că e numai bun să administreze din nou bani publici.

mai mult la :  http://lacoltulstrazii.ro/2015/03/14/ce-o-fi-fost-in-mintea-slatinenilor-cand-au-ales-un-hot-dovedit/

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: