Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Ce s-a întâmplat cu tânăra din Singapore îndrăgostită lulea de un oltean din Vulturești

O “dispariție” misterioasă s-a petrecut la începutul anului în drum spre România. O tânără însoțită de mama ei au străbătut jumătate de glob, din Singapore până în inima Olteniei, la Vulturești, pentru ca fata să-și cunoască prietenul cu care coresponda intens prin intermediul Internetului.

După perioada de acomodare petrecută în județul Olt, noul cuplu s-a hotărât să ia în piept viața în Singapore, alături de cele două soacre, conform Stirile Pro Tv.

Potrivit sursei citate, tinerii îndrăgostiți au planuri mari. Vor să se căsătorească peste un an sau doi și să se mute în Statele Unite.

180945

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, împreună cu mama ei, de 61 de ani, au plecat de acasă, luând o sumă mare de bani cu ele. Tatăl tinerei, temându-se ca cele două să nu cadă pradă traficanților de persoane, a alertat poliția din Singapore.

Cele două se aflau, de fapt, într-o comună din județul Olt, fiind găzduite de un român pe care fata l-a cunoscut pe internet și cu care s-ar putea căsători.

http://www.b1.ro/stiri/externe/ce-s-a-intamplat-cu-tanara-din-singapore-indragostita-lulea-de-un-oltean-din-vulturesti-144931.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: