Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Confesiunile fostului şofer al lui Darius Vâlcov în faţa Curţii Surpreme. Tablouri, lingouri de aur şi trafic de influenţă

Lucian Petruţ Suşală, fostul şofer al lui fostului ministru de Finanaţe, Darius Vâlcov, a fost audiat ieri, timp de trei ore, de magistraţii Curţii Supreme. Este primul inculpat, din acest dosar de corupţie, care a fost audiat.
Timp de trei ore, Lucian Petruţ Suşală a povestit, pe îndelete cum a ajuns din şofer, director într-o societate a Primăriei Slatina, şi cum controla o firmă prin intermediul căreia primea contracte cu dedicaţie. El a mai dat detalii inedite despre modul în care s-au cumpărat tablourile, despre seif-ul lui Darius Vâlcov, sau lingourile de aur. Cât a durat audierea acestuia, Darius Vâlcov şi-a luat notiţe după declaraţia fostului său colaborator. Lucian Petruţ Suşală a ales să colaboreze cu DNA şi să-şi recunoască faptele pentru a primi o reducere a pedepsei.
646x404

„Adevărul” vă prezintă integral declaraţia lui Lucian Petruţ Suşală, dată în sala de judecată. Cum a început totul “Îl cunosc de foarte mulţi ani pe Darius Vâlcov. În urma unei discuţii din 2010-2011, avută la mare, la un hotel unde eram şi eu, mi s-a propus de domnul Vâlcov să fac o societate de construcţii. Mi s-a spus să nu o fac pe numele meu, ci pe numele unei persoane de încredere, apropiată mie. Domnul Vâlcov mi-a garantat că voi avea lucrări. Imediat dupa l-am cooptat pe Bogdan Timofte, nepotul meu, i-am spus de propunerea lui Darius şi i-am spus de la început că e societatea domnului Vâlcov. Ca administratori erau Bogdan Timofte şi matuşa mea, Cristina Marina. Lucrările Prima lucrare a fost în centrul istoric al Slatinei, interiorul unei cladiri unde şi-au desfăşurat activitatea două societăţi Milenium Topografica şi Contis Company, dar şi cabinetul parlamentar al domnului Bărbulescu. Ulterior, am lucrat la două blocuri de lângă Liceul Agricol din Slatina. Sursele de finanţare au provenit de la domnul Vâlcov şi de la SC Aceti SRL. Darius Valcov îmi dadea banii cash.

Citeste mai mult: adev.ro/nvv55g

 

 

mai mult la : Confesiunile fostului şofer al lui Darius Vâlcov în faţa Curţii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: