Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Craiova: Bătaie între polițiști și un șofer, pe o stradă din oraș. Șoferul a fost arestat, polițiștii nu sunt cercetați

Caz şocant în traficul din Craiova. Un bărbat s-a bătut cu doi polițiști, după un conflict verbal în trafic. Imaginile surprinse de un martor arată cum un şofer s-a bătut parte în parte cu poliţiştii, angajați ai Serviciului Politia Locală Craiova.

Din rechizitoriu reiese că bărbatul a fost recalcitrant şi nu a vrut să asculte indicatiile poliţiei, atunci când i s-a cerut să nu parcheze într-un anumit loc. Mai mult, acesta ar fi amenințat poliția că prin influența pe care o are îi va lăsa fără uniformă.

Cert este că în imaginile surpinse de un martor se vede cum bărbatul îi împinge pe poliţişti, fuge în maşină şi la câteva secunde unul dintre oamenii legii vine şi îl loveste cu piciorul. De aici pumnii nu au mai contenit şi de o parte şi de alta.

În urma loviturilor, poliţistul Ilie Vasile Laurenţiu s-a ales cu piciorul în ghips şi cu 25 de zile de concediu medical, iar șoferul, pe numele său Cristian Borgete cu mandat de arestare pentru ultraj.

Soția șoferului spune că polițiștii nu au fost cercetați de superiori pentru comportamentul lor, în timp ce soțul ei este arestat de o lună și o săptămână.

„Soțul meu i-a spus polițistului să închidă portiera ca să poată să treacă cu mașina. El voia să parcheze acolo, dar polițiștii nu l-au lăsat. Ei nu erau într-o mașină de poliție”, a precizat pentru B1 TV, Ramona Borgete.

 

Craiova: Bătaie între polițiști și un șofer, pe o stradă din oraș. Șoferul a fost arestat, polițiștii nu sunt cercetați

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: