Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Crin Antonescu vine luni la Slatina

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, se va afla, luni – 19 mai, la Slatina. Acesta va fi prezent în capitala judeţului Olt cu ocazia lansării candidaţilor acestui partid la alegerile europarlamentare de duminică viitoare. Luni după-amiază, acesta va susţine o conferinţă de presă la sediul organizaţiei judeţene din Slatina…

Liderul liberal va fi însoţit la Slatina de mai mulţi membri importanţi ai partidului, printre care şi cel alături de care a fost lansat ca şi tandem pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, respectiv Klaus Johannis, primarul oraşului Sibiu. Antonescu nu va pierde ocazia ca, în paralel cu evenimentul principal pentru care se va afla în Slatina, respectiv lansarea candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare de duminică – 25 mai, să se întâlnească şi cu simpatizanţii partidului pe care îl reprezintă. Ultima dată când Crin Antonescu s-a aflat în capitala judeţului Olt a fost anul trecut, în luna octombrie.

Crin Antonescu vine luni la Slatina | adevarul.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: