Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

DETALII REVOLTĂTOARE despre boxerul UCIS de un CLAN INTERLOP din Slatina. CRIMINALUL s-a dus şi i-a smuls cuţitul din inimă SUB PRIVIRILE îngrozite ale SOŢIEI. Tatăl victimei: ”Am fost anunţat că l-au omorât nişte ţigani. S-a răcit în braţele mele”

Cristian Mihăiţă Găbenuşe, în vârstă de 24 de ani, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost înjunghiat de Florin Gulie, de 25 de ani, din Slatina. Încercările medicilor de a-l ţine în viaţă au fost în zadar. Tânărul a murit sub privirile îngrozite ale soţiei. În urmă a rămas o bebeluş de trei luni, o văduvă şi o familie plină de durere. Tânărul ucis era de profesie boxer şi este nepotul lui Constantin Gălbenuşe, cel mai titrat antrenor de box din judeţul Olt, care activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

Update 1.
„Mă doare sufletul. Cum mă doare de copilul meu, mă doare şi de copilul ăsta. De-o fi vinovat copilul meu, eu, ca mamă, vreau să plătească. Făcuse patru ani de închisoare pentru furt şi se eliberase din puşcărie de şase luni. Dacă se va dovedi că este vinovat, vreau să plătească, să se facă dreptate”, spune mama lui Florin Gulie.

Tatăl criminalului: „Dacă a greşit, eu vreau să fie împuşcat!”

„La ei, la sportivi, nu e o întâmplare să zică «lasă că-l bat acum pe ţiganul ăsta». La ei e zi de zi. Nici nu se cunoaşte cu aceşti oameni. E o problemă, că de la Catedrală nu putem să mai mergem în sus, că pe unde ne vede negri, pe acolo ne bate”, a declarat tatăl lui Florin Gulie.

DETALII REVOLTĂTOARE despre boxerul UCIS de un CLAN INTERLOP din Slatina. CRIMINALUL s-a dus şi i-a smuls cuţitul din inimă SUB PRIVIRILE îngrozite ale SOŢIEI. Tatăl victimei: ”Am fost anunţat că l-au omorât nişte ţigani. S-a răcit în braţele mele”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: