Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

DNA: Darius Vâlcov primea mită în pungi de plastic. Se întâlnea cu suspecții în cimitir

Potrivit procurorilor, ministrul de Finanțe ar fi primit mită chiar și un milion de lei în pungi de plastic.  Informațiile apar în cererea de arestare a actualului primar din Slatina.

Potrivit Direcției Naționale Anticorupție (DNA), ministrul Darius Vâlcov a avut întâlniri cu suspecții din dosar în cimitir, pentru a nu fi interceptat de procurori.

Potrivit cererii de arestare a primarului din Slatina, Minel-Florin Prina, un om de afaceri l-a contactat pe Darius Vâlcov, primar al municipiului Slatina, judeţul Olt, căruia i-a propus ca, în schimbul oferirii sprijinului constând în influenţarea factorilor de decizie din cadrul autorităţii contractante în vederea câştigării unor licitaţii de lucrări pentru obiective situate în municipiul Slatina, oraşele Scorniceşti, Piatra Olt şi Drăgăneşti, să îi dea 20% din valoarea sumelor încasate (fără T.V.A.) conform contractelor de execuţie a respectivelor lucrări.

În urma acceptării propunerii făcute, firma sa a câştigat licitaţiile organizate în cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi apă uzată în judeţul Olt”, având ca obiect semnarea contractelor cu COMPANIA DE APĂ Olt pentru următoarele lucrări: „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în municipiul Slatina”, „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în oraşele Drăgăneşti-Olt şi Piatra-Olt” şi „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în oraşele Scorniceşti şi Potcoava”. Omul de afaceri și Darius Vâlcov au stabilit de comun acord ca sumele de bani să fie remise primarului, în numerar, în lei şi numai la sediul firmei.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/DNA+Darius+Valcov+primea+mita+in+pungi+de+plastic+Se+intalnea+cu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: