Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

DNA, la APIA Olt. Firmele controlate de barosanii PSD rămân fără fonduri europene de milioane de euro ?

DNA a descins la APIA Olt, unde se ridică documente privind încasări ilegale de fonduri europene. Sunt vizate firme controlate de deputatul Dan Ciocan (PSD),  ale deputatului PSD Alex Stănescu, precum și o firmă controlată de președintele Consiliului Județean Olt, Paul Stănescu (PSD, fratele deputatului), conform unor surse judiciare.

politia mascati

Potrivit surselor României libere, la DNA ar exisa  un dosar în care s-a început urmărirea penală „in rem” din 2014, iar acum se instrumentează probațiunea necesară pentru urmărirea penală „in personam”.  Ar fi vizați deputatul PSD Dan Ciocan, șeful CJ Olt, Paul Stănescu (PSD), precum și fratele acestuia, deputatul PSD Alex Stănescu. De asemenea, un director de la APIA Olt.

mai mult la :  http://www.romanialibera.ro/

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: