Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

EXPLOZIV/Lavinia Șandru a făcut AFACERI cu PRIMĂRIA Slatina și cu nevasta DEPUTATULUI TURNĂTOR

Realizatoarea TV Lavinia Șandru a făcut afaceri cu Primăria Slatina în mandatul soțului său. Și nu mărunțișuri. De asemenea, Șandru a făcut afaceri și cu Andra Bărbulescu, mâna dreaptă a fostului ministru al Finanțelor Darius Vâlcov în multe fapte vizate acum de procurorii DNA. Andra Bărbulescu, spun surse din presa locală și surse judiciare, a recunoscut că era o apropiată a familiei Vâlcov. Aceleași surse spun că finii, adică Bărbuleștii, i-au turnat din greu pe nașii băiatului lor, adică Lavinia Șandru și Darius Vâlcov. Conform acestor surse, Lavinia Șandru a organizat, prin firma sa sau prin firmele unor interpuși, peste 10 evenimente de anvergură pentru Primăria Slatina. Dealtfel, în firma Loyal Leasing Lavinia Șandru a fost asociată cu unul dintre cei implicați în dosarul de corupție al soțului.

darius-valcov-lavinia-sandru-70624900

mai mult la :

http://www.comisarul.ro/politic/exploziv/lavinia-sandru-a-facut-afaceri-cu-primari_412233.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: