Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Fosta amanta a lui Darius Vâlcov i-a șocat pe procurori! | Ce a răspuns femeia când a fost întrebată cum l-a cunoscut pe fostul ministru de finanțe. ESTE INCREDIBIL!

Fosta amantă a fostului ministru de finanțe din guvernul Ponta, Darius Vâlcov, i-a lăsat cu gura căscată pe procurori. Întrebată cum l-a cunoscut pe Vâlcov, Anca Gușatu, fostă amantă și interpusă în mai multe firme prin care fostul primar al Slatinei rula banii din mită, a răspuns exact ca Moni Columbeanu când a fost întrebată în ce loc deosebit a făcut dragoste.

darius-valco-288x300

Gușatu a răspuns că l-a cunoscut pe Vâlcov și prin față și prin spate. Anca Gușatu, cea căreia Vâlcov i-a făcut cadou un centru Spa în centrul orașului pentru serviciile deosebite pe care i le oferise, din toate punctele de vedere, a fost și cea care le-a povestit procurorilor de ușa secretă dintre apartamentul în care locuia ea și apartamentul în care locuia fostul ministru.

Darius Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina și fost ministru de finanțe, este căsătorit cu actița Lavinia Șandru, în prezent realizator de televiziune la Realitatea TV. Acționarul principal al Realitatea TV este nașul de cununie al celor doi, Cozmin Gușă.

Pe 2 aprilie, Darius Vâlcov a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat de trafic de influență, după ce el ar fi intervenit, când era primar al Slatinei, în atribuirea unor contracte către un om de afaceri, care i-ar fi promis 20 la sută din sumele încasate. În ordonanța de efectuare a urmăririi penale se arată că, în cursul anului 2009, administratorul SC Radion Tehnologica SRL, Theodor Berna, l-a contactat pe Darius Bogdan Vâlcov, pe atunci primar al municipiului Slatina, căruia i-a propus, ca în schimbul oferirii sprijinului în influențarea factorilor de decizie din cadrul autorității contractante, în vederea câștigării unor licitații de lucrări pentru obiective situate în Slatina și în orașele Scornicești, Piatra Olt și Drăgănești, să îi dea 20% din valoarea sumelor încasate (fără T.V.A.), conform contractelor de execuție a respectivelor lucrări. În acest dosar acuzaţi mai sunt actualul primar al

– See more at: http://www.nasul.tv/exclusiv-comisarul-ro-amanta-lui-darius-valcov-i-a-socat-pe-procurori-ce-a-raspuns-femeia-cand-a-fost-intrebata-cum-l-a-cunoscut-pe-fostul-ministru-de-finante-este-incredibil/#sthash.Ehj7pwbI.dpuf

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: