Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Fostul ministru al Culturii, Gigel Ştirbu, amendat de Primăria Slatina cu 500 de milioane de lei vechi

Deputatul liberal Gigel Ştirbu, fost ministru al Culturii, a fost amendat de Primăria Slatina cu 500 de milioane de lei vechi pentru că ar fi încălcat limitele autorizaţiei de construcţie pentru o clădire deţinută în centrul oraşului. Mai exact, amenda a fost dată pentru amenajarea ilegală a unui acoperiş tip terasă pe un imobil cu două etaje. Ştirbu este nu doar deputat, ci şi preşedinte interimar al PNL Olt.

În fapt, amenda a fost aplicată în urmă cu mai bine de o săptămână, însă acest lucru a răzbătut în presă acum după ce edilul Minel Prina a făcut public acest “detaliu” urbanistic, în cadrul unei conferinţe de presă. Potrivit declaraţiilor primarului, fostul ministru liberal a fost amendat cu 500 milioane lei vechi pentru că s-a apucat să amenajeze un acoperiş tip terasă pe o clădire cu două etaje pe care el ar deţine-o, prin intermediul soţiei – administrator al firmei, în centrul Slatinei. Astfel, firma cu pricina pe numele căreia figurează în acte imobilul cu pricina a primit o înştiinţare prin care diriguitorii acesteia erau informaţi că au încălcat anumite prevederi urbanistice, fapt pentru care sunt pasibili de o sancţiune în cuantum de 500 milioane lei vechi.

Citeste mai mult:

Fostul ministru al Culturii, Gigel Ştirbu, amendat de Primăria Slatina

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: