Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Fostul primar al Saltinei, Vâlcov, cu averea la seif. Lingouri de aur și tablouri de colecție găsite de DNA

Procurorii DNA au formulat o nouă cerere de arestare pentru fostul ministru de Finanţe Darius Vâlcov. Procurorii spun că au identificat un seif al lui Vâlcov, pe care acesta îl ţinea în casa unui prieten, unde erau depozitați bani, lingouri de aur şi tablouri valoroase.

valcov-aur-400x200

Mai mult, procurorii îl acuză pe Vâlcov că ar fi controlat prin interpuși o firmă de cadastru, una de contabilitate și un birou de avocatură, începând cu 2011, inclusiv în timpul mandatului de ministru de Finanțe.

„Produsul infracțional obținut în urma săvârșirii infracțiunilor față de care se efectuează cercetări ( trafic de influență și efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de

MAI MULT, aici » PaginadePolitica.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: