Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

FOTO VIDEO Lucrările la bazinul de înot acoperit din Slatina, pe final

Autorităţile locale din Slatina se pregătesc ca, pe 1 iunie, să taie panglica la singurul bazin de înot acoperit din judeţul Olt. Lucrările, demarate în anul 2011, aşteaptă să fie terminate la capătul a nu mai puţin de cinci termene de finalizare consecutiv încălcate de Compania Naţională de Investiţii, care nu a mai plătit lucrările firmei ce şi-a adjudecat iniţial licitaţia. Lucrăile au fost reluate pe 17 martie şi, acum, au ajuns la final.

Bazinul acoperit de înot de la Slatina, singurul din judeţ până la acest moment, este amenajat în curtea firmei locale de transport în comun Loctrans SA. Firma care şi-a adjudecat iniţial licitaţia, SC Euro Construct Internaţional SRL Bucureşti, a fost plătită “în rate” de Compania Naţională de Investiţii (C.N.I.), până ce, la un moment dat, nu a mai mişcat nimic pe şantier deoarece plăţile întârziaseră foarte mult. Practic, firma ajunsese să lucreze pe banii ei. Proiectul a rămas înţepenit în timp aproape trei ani, ajungând să fie realizat 70%. CNI s-a văzut nevoită să rezilieze contractul de 58 miliarde lei vechi cu firma bucureşteană, dar aceasta numai după ce reprezentanţii Primăriei Slatina au început să facă presiuni pentru finalizarea bazinului de înot. La începutul lunii februarie a.c., CNI a derulat noua licitaţie pentru a stabili o altă firmă care să continue lucrarea de la Slatina, aceasta fiind aleasă a fi SC Lor Instal Construct SA Bucureşti. Valoarea contractului actual este de 1.776.262 lei fără TVA şi a cuprins: lucrări de construcţii şi de montaj echipamente, respectiv instalaţii.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=6QarbHRiqD8[/embedyt]
[cititi articolul complet în Adevarul]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: