Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

FOTO VIDEO Slatina, asaltată de copii de 1 Iunie

Copiii din municipiul Slatina au participat, luni – 1 iunie, la un veritabil maraton de acţiuni-concurs organizate de primărie cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Concursurile s-au ţinut lanţ, iar premiile au fost ”fără număr”. Sute de copiii au luat cu asalt esplanada din centrul urbei pentru a se înscrie la competiţiile primăriei. Cei mai performanţi copii au primit premii la final.

 

 

Esplanada din centrul oraşului a fost, luni – 1 Iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, sub asaltul copiiilor pe parcursul întregii zile. Însoţiţi de părinţi sau de bunici, cei mici au căutat să profite la maximum la singura zi din an în care sunt, şi oficial – vedetele absolute.

Esplanada a vuit, la propriu, de strigătele de bucurie ale copiilor. În afară de faptul că au avut ocazia să participe la mai multe concursuri interesante, cei mici au profitat şi de faptul că în zonă s-au aflat diverşi comercianţi de jucării şi dulciuri, părinţii fiind serioşi puşi la încercare de poftele şi dorinţele odraslelor. Printre concursurile derulate pe esplanada din centrul Slatinei s-au numărat: cross, desene pe asfalt, desene pe hârtie, alergare în saci, aruncare la coş de baschet, streetball, puzzle etc. Unul dintre cele mai aşteptate concursuri a fost, ca în fiecare an, “Comoara din parc”, ce a presupus operaţiuni „ample” de căutare derulate de sute de copii în tentative de descoperire a unui număr de 20 de “comori” ascunse pe tot perimetrul unui parc din apropierea esplanadei. Depistarea unei bile a presupus, desigur, asigurarea unui premiu important: biciclete, diverse accesorii pentru bikeri, role, MP3-uri etc.

Citeste mai mult: adev.ro/np9n6o

FOTO VIDEO Slatina, asaltată de copii de 1 Iunie | adevarul.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: