Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Ghiozdane şi penare gratis pentru elevii de clasa zero din Slatina

Măsură inedită a autorităţilor locale din Slatina pentru copiii din localitate care, anul acesta, vor merge pentru prima dată la şcoală la clasa zero: fiecare dintre aceştia va primi gratuit câte un ghiozdan şi un penar „echipat”. Măsura a fost deja aprobată în Consiliul Local şi va fi pusă în practică în prima zi de şcoală.
646x404

Începerea anului şcolar 2015-2016 vine cu un cadou nesperat pentru copiii din municipiul Slatina care, din această toamnă, vor păşi pentru prima dată pe porţile şcolii. Primăria Slatina a alocat fonduri pentru o acţiune care va veni în sprijinul tuturor familiilor din municipiu care au un copil la clasa pregătitoare din această toamnă, respectiv vor primi câte un ghiozdan şi un penar echipat cu tot ce trebuie, gratuit. „Este o iniţiativă la care m-am gândit mult, pe care am numit-o şi care se leagă de o acţiune oarecum similară demarată anul trecut în Slatina de fosta conducere şi cu care eu nu am fost de acord, respectiv acordarea unui penar gratis pentru copiii din clasa zero.

Eu am mers puţin mai departe acum şi am decis ca, în această toamnă, fiecare copil din Slatina înscris la clasa zero să primească, gratis – desigur, câte un ghiozdan şi câte un penar, acesta din urmă conţinând toate rechizitele necesare scrisului. Efortul financiar nu este deloc unul semnificativ, dar îi va ajuta sigur pe părinţi şi copii deopotrivă”, a declarat edilul interimar al urbei, Emil Popa. Oficialul citat a precizat că rechizitele şcolare menţionate vor fi distribuite copiilor beneficiari chiar în prima zi de şcoală, aceştia urmând să găsească pe bănci „cadourile de şcoală”. La nivelul oraşului va fi vorba despre 750 de ghiozdane şi, respectiv, 750 de penare. Pentru a putea derula această iniţiativă, municipalitatea va cheltui 17.000 lei.

Citeste mai mult: adev.ro/nu5nvz

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: