Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Intrare gratuită la Plaja Olt din Slatina pentru cei care-şi sărbătoresc numele de Sf. Maria

Autorităţile locale din municipiul Slatina au pregătit o surpriză pentru persoanele ce-şi vor sărbători numele de Sf. Maria. Astfel, în acest week-end, persoanele anterior menţionate vor beneficia de intrare gratuită în incinta Plajei Olt de la marginea oraşului, pe baza buletinului de identitate. A fost pregătit, de asemenea, un program plin de concursuri cu premii pentru toţi cei care vor veni să se distreze la piscine menţionată în week-end.

Pentru că acum deţin un obiectiv propriu de petrecere a timpului liber, autorităţile locale au pregătit un week-end special, beneficiari favorizaţi urmând să fie persoanele care urmează să-şi sărbătorească numele de Sf. Maria. Conform indicaţiilor date de reprezentanţii municipalităţii, cei care administrează piscina de la Plaja Olt va trebui să asigure intrarea gratuită pentru persoanele anterior menţionate ce poartă numele Sfintei Maria sau orice derivate ale acestuia, accesul liber urmând să fie verificat prin intermediul buletinului de identitate.

 

Citeste mai mult: adev.ro/naahq3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: