Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Luminile de sărbătoare se aprind în Slatina de Ziua Naţională. Copiii vor avea cadouri, dar Revelionul Pensionarilor este o temă sensibilă pentru edili

Edilii Slatinei au pregătit pentru Sărbătorile de Iarnă surprize care mai de care, mâine fiind ziua în care se aprind instalaţiile în tot oraşul. Copiii din grădiniţe vor avea cadouri consistente în acest an, însă pentru Revelionul Pensionarilor întrebările rămân fără răspuns.
Slatina va fi luminată de sărbătoare începând de mâine seară, când vom putea vedea şi pe ce au cheltuit edilii în acest an 250.000 lei, cert fiind faptul că bulevardul A.I.Cuza beneficiază de instalaţii noi. Şi Orăşelul Copiilor, amenjat pe esplanada Casei Sindicatelor, în care deja au început să vină comercianţii, va avea lumini speciale, printre investiţiile din acest an numărându-se cinci arcade care vor fi montate aici, un Măş Crăciun nou şi un brad de patru metri.
646x404

Din lista noilor achiziţii mai fac parte 28 de traverse de tip banner cu fulgi de zăpadă, nouă traverse de tip banner cu sferă luminoasă, 56 de ţurţuri luminoşi de culoare albastră, 27 de ţurţuri luminoşi de culoare alb-cald, 27 de ţurţuri de culoare roşie, 40 de şiruri luminoase cu LED-uri de culoare alb-rece etc. Instalaţiile vechi montate în anii trecuţi pe bulevardul principal au fost deja mutate pe alte străzi. Veşti bune şi pentru copiii din grădiniţe, pentru care Moş Nicolae are pregătite, în acest an, cadouri consistente, după cum a declarat primarul interimar Emil Popa, nedorind însă să dezvăluie surpriza. Cert este că acestea vor ajunge la copii în ajun de Moş Nicolae.Şi în ajun de Crăciun copiii care se vor întâlni cu Moşul pe străzile Slatinei vor avea parte de cadouri. Ce încă nu s-a făcut public este numele artiştilor care vor urca pe scenă de Crăciun şi de Revelion.

Citeste mai mult: adev.ro/nyn6nj

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: