Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Minel Prina, edilul Slatinei arestat la domiciliu, îşi află mâine viitorul apropiat

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie vor judeca, marţi – 24 martie, contestaţia lui Minel Prina, edilul Slatinei, împotriva arestării sale la domiciliu decisă de aceeaşi instanţă acum o săptămână. Prina va afla, astfel, dacă va rămâne în arest la domiciliu sau va fi cercetat în libertate. Prina este acuzat de implicare într-un caz de corupţie intentat de DNA lui Darius Vâlcov, fostul edil al urbei.
646x404
Edilul Slatinei, Minel Prina, va trece prin mari emoţii, marţi – 24 martie, după ce, în noaptea de 14/15 martie a.c., a fost la un pas de a fi arestat preventiv în urma unei decizii a judecătorilor Curţii Supreme. Magistraţii au considerat, la acel moment, că nu se impune măsura arestării preventive a edilului slătinean, motiv pentru care au instituit măsura arestării sale preventive la domiciliu. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat în cazul lui Lucian Şuşală, directorul firmei SC Imobiliare Consloc SRL administrată de Primăria Slatina (fost şofer al lui Darius Vâlcov cât acesta a fost primar, n.r.), care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat, printre altele, că ar fi distrus mai multe documente considerate probe esenţiale de către procurori într-o anchetă declanşată anul trecut de Direcţia Naţională Anticorupţie şi în care a fost pus sub urmărire penală Darius Vâlcov, protagonistul principal al dosarului, fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta IV până acum câteva zile. Vâlcov îndeplinea calitatea de primar în Slatina la data când se presupune că ar fi comis faptele de care este suspectat împreună cu ceilalţi suspecţi.

Citeste mai mult: adev.ro/nlnkxh

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: