Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Oltenii îşi pot primi paşapoartele acasă

Gata cu statul la coadă pentru paşaport! Locuitorii judeţului Olt ce doresc să-şi primească paşaportul direct acasă, scutind astfel timp şi, eventual, bani pentru cei din alte localităţi, vor putea cere acest lucru începând de luni – 23 iunie. Serviciul pentru Paşapoarte Olt a anunţat că acest serviciu se va presta doar către cei care vor solicita acest lucru expres în scris, la momentul depunerii cererii pentru documentul de călătorie menţionat.

Lucrurile încep să se simplifice şi la noi, chiar dacă ne i-a mai mult timp decât altora. Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Olt a făcut public faptul că, începând de luni – 23 iunie, persoanele din judeţ care doresc să obţină documente de călătorie pot cere să primească actele acasă, prin curierat. Acest serviciu se va presta numai către cei care vor solicita în scris, la depunerea cererii de paşaport, primirea documentului la domiciliu, cu suportarea de către aceştia a cheltuielilor de expediţie în valoare de 8,68 lei. Suma urmând a fi achitată în momentul în care curierul le va preda documentul.

Citeste mai mult:

Oltenii îşi pot primi paşapoartele acasă

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: