Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Oltul, sub cod galben de ninsori, viscol şi ger

După ultimele zile în care temperaturile au fost extrem de mari pentru această perioadă a anului, iată că iarna revine în forţă. Judeţul Olt, alături de alte 30 din ţară, se vor afla, începând de astăzi, sub un cod galben de ninsori, viscol şi ger. Vor fi condiţii de polei.
646x404
“Atenţionările meteo au fost trimise Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă din judeţ, instituţiilor care fac parte din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi firmelor responsabile cu deszăpezirea la nivelul judeţului. Toate informaţiile de interes operativ se vor transmite, în cel mai scurt timp, către Centrul Operaţional al ISU Olt”, a precizat plutonier major AlinBăsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Citeste mai mult: adev.ro/nh6mtg

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: