Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Piscina de la Plaja Olt din Slatina se redeschide miercuri

Veşti bune pentru amatorii de distracţie din Slatina. Autorităţile autohtone de sănătate publică au decis că piscina Plaja Olt din cadrul Clubului Nautic, închisă de la finele lunii trecute, poate fi redeschisă publicului. Acest lucru se va face începând de miercuri – 16 iulie. Decizia de a lăsa din nou publicul să folosească piscina a venit ca urmare a îndeplinirii condiţiilor DSP de către administratorii piscinei.

“Am decis să permitem accesul publicului la piscina de la Plaja Olt din Slatina deoarece administratorii de aici au îndeplinit condiţiile de igienă, dar nu numai, pe care noi le-am impus de la accidentul ce a dus la închiderea acestui obiectiv. Mai precis, administratorii obiectivului au realizat măsurile impuse de noi: au realizat rigole de dezinsecţie, au amenajat un cabinet medical unde există personal specializat, s-au montat bare de protecţie pe marginea întregii piscine etc. Ultimele analize au ieşit bine, apa din piscină a fost clorinată şi, până mâine, totul ar trebui să fie în regulă în acest sens. Miercuri vom verifica încă o dată clorul din apă, dar, în principiu, nu ar trebui să mai fie probleme în acest sens după ultimele analize”, a declarat dr. Talia Cincă, director executiv DSP Olt.

 

Piscina de la Plaja Olt din Slatina se redeschide miercuri

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: