Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Revelion în ger la -16 grade Celsius. Slătinenii au petrecut Noaptea dintre Ani pe esplanada din centrul urbei

Esplanada din centrul municipiului Slatina a fost luată cu asalt de aproximativ o mie de locuitori ai urbei în noaptea ce a marcat trecerea dintre anii 2014-2015, slătineni care au vrut să iasă din cotidian pentru a celebra Revelionul în stradă. Prin gestul lor, petrecăreţii au înfruntat cu stoicism gerul cu mult sub minus 0 grade Celsius doar pentru a se simţi bine în această noapte specială.
646x404
Slătinenii care au înfruntat gerul au apreciat spectacolul pirotehnic de la miezul nopţii (FOTO: M. Manea)

Slătinenii au început să se adune pe esplanadă după orele 21.00, atunci când, pe o scenă amplasată la iniţiativa municipalităţii în acest loc, a fost organizat un spectacol al cărui program a îmbinat muzica populară cu cea modernă. Nume mai mult sau mai puţin cunoscute ale genurilor muzicale menţionate au fost invitate să le cânte şi să-i încânte pe locuitorii urbei în Noaptea dintre Ani.

Citeste mai mult: adev.ro/nhh0z9

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: