Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Se circulă în siguranţă la Slatina ( da, dar cu masinile parcate desigur :) )

Aflat sub cod galben, alături de alte 24 de judeţe, Oltul nu a fost afectat de zăpada care a căzut neîncetat începând de ieri după-amiază. Zeci de utilaje de deszăpezire au acţionat pentru ca circulaţia pe drumurile judeţene să se defăşoare în bune condiţii.

Chiar dacă în ziua de Crăciun temperaturile au fost mult peste cele normale, în cele din urmă zăpada şi-a făcut apariţia. În mai multe judeţe din ţară a fost instituit cod roşu de ninsori şi viscol, iar Oltul s-a aflat sub incidenţa codului galben. Din fericire, ninsoarea nu a pus probleme autorităţilor, care au fost pregătite pentru înlăturarea stratului de zăpadă, care în unele zone a depăşit 25 de centimentri.

mai mult la :  http://www.olttv.ro/se-circula-in-siguranta/

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: