Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Slatina: O femeie a fost ucisă în stil mafiot în propria casă. Principalul suspect a fost prins în județul Vâlcea (VIDEO)

PDATE 10.00 Principalul suspect în cazul crimei din Slatina a fost prins, în trafic, de polițiști, în județul Vâlcea, informează B1 TV.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, urmează a fi dus la audieri pentru a se stabili dacă, într-adevăr el este autorul crimei.

”Încă de aseară (vineri – n.r.) au fost efectuate filtre, s-a luat legătura cu județele limitrofe și în acestă dimineață (sâmbătă – n. r.) s-a identificat autoturismul în județul  Vâlcea. Bărbatul de 42 de ani va fi adus la audieri pentru a vedea dacă este autorul sau nu. Autoturismul este cel declarat dispărut de soțul persoanei decedate”, a declarat pentru B1 TV Claudia Radu de la IPJ Olt.


Crimă în stil mafiot în Slatina. O femeie a fost ucisă chiar în locuinţa ei de către un apropiat, informează B1 TV. Din primele informaţii, se pare că autorul crimei este un angajat nemulţumit. Bărbatul fusese concediat de soţul victimei. Şocant este faptul că în momentul producerii tragediei în casă se afla şi copilul femeii. Minorul a fost închis de criminal în altă cameră, timp în care acesta i-a înjunghiat mama de cinci ori.

 

mai mult la :  http://www.b1.ro/stiri/eveniment/slatina-o-femeie-a-fost-ucisa-in-stil-mafiot-in-propria-casa-principalul-suspect-a-fost-prins-in-judetul-valcea-video-107417.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: