Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Sportiv de 24 de ani, ucis într-un bar din Slatina în urma unei încăierări

Un conflict izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un pub din municipiul Slatina s-a soldat cu moartea unui tânăr – sportiv de performanţă, ucigaşul fiind şi el rănit în urma încăierării. Din primele cercetări, se pare că scandalul ar fi fost cauzat de agresor, care nu se află la primul conflict cu legea. De menţionat că victima era nepotul unui cunoscut antrenor de box din municipiu.Tragedia s-a petrecut în incinta barului “Vintage Pub” din municipiu, în jurul orelor 03.00. Scandalul ar fi fost declanşat de către un grup de romi ai cărui membri au intrat în bar cu gând de scandal încă de la început. Începând de la banalele ridicări de voce şi până la ameninţări la adresa celor aflaţi deja în local nu a fost decât un pas. La acel moment, în bar se afla, împreună cu soţia şi câţiva prieteni, şi Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, de 24 de ani, boxer de performanţă şi fost membru al lotului naţional de juniori la box, care, se pare, îşi serba ziua de naştere. El a fost, de altfel, printre primele persoane din bar “luate în vizor” de către noii clienţi.

 

Citeste mai mult: adev.ro/n8ldmw

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: