Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Trenul Hyperion, fabricat la Craiova, va circula, de la 1 august până la 13 septembrie, pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa

Trenul Hyperion, fabricat la Craiova de firma Softronic, va circula, de la 1 august până la 13 septembrie, pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa şi retur, biletele putându-se procura la urcare sau online.

Preţul unui bilet Craiova-Bucureşti este de 40 de lei, un bilet Bucureşti-Constanţa costă 40 de lei, iar un bilet Craiova-Constanţa costă 70 de lei.

Aşadar, Bucureşti-Constanţa cu doar 40 de lei, în timp ce la CFR Călători, cu aceeaşi viteză de deplasare, biletul costă 62 de lei la clasa a II-a, respectiv 92 de lei la clasa I.

Trenul va face aproape şase ore de la Craiova la Constanţa, iar doritorii unui weekend la mare pot avea o deplasare rapidă şi comodă. Plecările din Craiova sunt la 5,30 în fiecare zi, iar din Constanţa la 14,20 în fiecare zi“, a declarat Radu Zlatian, consultant în cadrul Softronic.

În Bucureşti-Nord, trenul Softronic soseşte de la Craiova la ora 8.30 şi pleacă spre Constanţa la ora 9.10.
La ora 9.00, un tren al CFR Călători pleacă tot spre Constanţa.

Internet gratuit

Oficialul Softronic a mai declarat că trenul este omologat intern, a trecut toate încercările făcute de Autoritatea Feroviară Română şi a fost pus în funcţiune conform reglementărilor legale, fiind introdus în registrul mijloacelor de transport de călători europene, în acest moment putând rula pe căile ferate europene.

Din punctul de vedere al habitatului, pasagerii au condiţii deosebite, este vorba de nivel redus de zgomote şi vibraţii, aer condiţionat, asigurarea unor prize cu tensiune de 220 V pentru alimentarea unor aparate personale, Wi-Fi gratuit la un cost al biletului foarte scăzut.
Trenul a circulat pe ruta Craiova-Bucureşti şi 80% au fost locurile ocupate în permanenţă, iar în weekend nu mai erau locuri
“, a mai afirmat Zlatian.

Trenul Hyperion a fost realizat de firma Softronic prin intermediul unui proiect cu finanţare europeană.

 

http://m.adevarul.ro/economie/afaceri/cel-mai-periculos-concurent-cfr-calatori-1-august-trenurile-firmei-private-softrans-vor-lega-mai-ieftin-internet-gratuit-bucurestiul-litoral-1_53da6c280d133766a8e6bb66/index.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: