Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Update: REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE OLT. Prezența la urne

eye[hits]

UPDATE 23:30 – Potrivit rezultatelor finale furnizate de Biroul Electoral Central, prezenţa la urne până la ora 21:00 în judeţul OLT este de 46,57%- cea mai ridicată prezenţă la urne din ţară.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Peste 380.519 de locuitori ai județului OLT sunt așteptați duminică 25 mai la urne. Aceștia vor vota pentru a-i desemna pe 32 de eurodeputați care vor reprezenta țara noastră în Parlamentul European.

UPDATE 15:08 – Potrivit ultimelor informaţii furnizate de Biroul Electoral Central, prezenţa la urne în judeţul OLT până la ora 13:00 este de 17,62% – cea mai ridicată prezenţă din ţară.

Potrivit Biroului electoral Central în județul OLT sunt așteptați la urne, conform listelor permanente 676.349 de alegători, dintre aceștia cei mai mulți sunt în municipiul Slatina, 71.554.

Potrivit centralizării, în primele trei ore de la deschiderea urnelor, la ora 10.00 în județul OLT prezența la urne a fost de 7.8%.

În județul OLT, Biroul Electoral Judeţean poate fi găsit Bd.A.I.Cuza nr.12, et.II al clădirii Instituției Prefectului, Slatina și poate fi contactat la numărul de telefon 0249.410.510 sau pe adresa de e-mail bejolt@bec2014.ro.

Toate persoanele care au împlinit până pe data de 25 mai vârsta de 18 ani și nu au interzis dreptul la vot printr-o sentință judecătorească pot să se prezinte la urne începând cu ora 07.00 până la ora 21.00. Alegătorii se pot prezenta la urne la secția la care sunt înscriși în listele electorale permanente. În cazul în care aceștia se află, în ziua alegerilor în altă localitate, ei pot merge la orice secție de vot, unde vor fi înscriși pe listele electorale suplimentare.

Update: REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE OLT. Prezența la urne

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: