Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

VIDEO Europarlamentare 2014. Slătinenii s-au mobilizat la vot spre seară

eye[hits]

Alegerile europarlamentare derulate la Slatina au început timid, cu o prezenţă la urne foarte slabă. Străzile oraşului arătau ca şi părăsite în prima jumătate a zilei, lucru care s-a schimbat însă începând după orele 16.00, când numărul celor care doreau să voteze creşterea simţitor, vizibilă fiind şi forfota de pe străzi sau cea din incinta secţiilor de vot.

Liniştea de dimineaţă de pe străzile Slatinei sau cea din secţiile de vot a început să se risipească semnificativ după ora 16.00, când numărul celor ieşiţi din apartamente pe străzile oraşului creştea de la o oră, la alta. Majoritatea au trecut şi pe la secţiile de vot în drumul lor spre o terasă unde îi aştepta o bere rece sau la o cofetărie, cu gândul la o prăjitură sau o îngheţată. Membrii secţiilor de vot, despre care aproape că se poate spune că “au şomat” până după-amiază, au fost tot mai solicitaţi de către slătinenii care veneau într-un număr tot mai mare la vot. Mulţi dintre cei care s-au prezentat la vot în a doua parte a zilei au spus că nu au votat mai devreme pentru că ştiau că vor veni oricum la urne după-amiaza, când aveau şi alte planuri pentru restul zilei, adică ulterior procesului de votare. “Dimineaţă am avut treabă: am făcut piaţa şi alte mici cumpărături pentru masa de prânz, dar îmi făcusem planul pentru această zi şi ştiam că o să vin la vot după ce mă trezesc că doar nu era nicio grabă. Nici nu e cine ştie ce mare lucru cu alegerile astea, nu cred eu că ele contează prea mult, dar eu am votat mereu şi am vrut să vin şi acum, mai ales că acum nu mai aveam treabă pe acasă, doar, eventual, să mă uit la televizor”, a spus Ioana Marinescu.

Citeste mai mult: adev.ro/n651uh

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: