Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

VIDEO Podul Olt de la Slatina, închis temporar

Circulaţia rutieră pe Podul Olt de la intrarea în municipiul Slatina dinspre Craiova va fi închisă în cursul nopţii de luni spre marţi (1/2 septembrie). Motivul este reprezentat de începerea lucrărilor de reparare a gropii apărute săptămâna trecută la podul menţionat. Traficul rutier va fi blocat însă doar pentru câteva ore, timp în care autovehiculele vor avea la dispoziţie mai multe trasee, în funcţie de tonajul acestora.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au anunţat, luni – 1 septembrie, că circulaţia rutieră pe Podul Olt de la Slatina va fi complet închisă tuturor autovehiculelor în noaptea de luni spre marţi (1/2 septembrie). Intervalul orar în care circulaţia va fi blocată este 00.00-05.00. Autorităţile au elaborat mai multe trasee pentru conducătorii auto, acestea fiind diferenţiate în funcţie de tonajul fiecărui autovehicul. Astfel, circulaţia pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone se va face pe ruta ocolitoare D.J. 677 (intersecţia Slătioara) – D.C. 90A Slătioara – Slatina (Centura Basarabilor – Bdul A.I. Cuza – strada Cireaşov – strada Piteşti – D.N. 65 – E 574. Circulaţia pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone se va face pe următoarele rute ocolitoare:

Citeste mai mult: adev.ro/nb8de0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: