Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Actorul Dorel Vişan, vedeta Festivalului Naţional de Umor ”Oltenii şi restu’ lumii” 2015 Slatina

Ediţia 21 a Festivalului Naţional de Umor şi Caricatură “Oltenii şi restu’ lumii” de la Slatina, cea mai cunoscută manifestare de profil de la noi din ţară, stă să înceapă. Organizatorii au anunţat că invitatul de onoare al ediţiei din acest an va fi nimeni altul decât maestrul Dorel Vişan. Acesta nu va fi o prezenţă discretă, ci va avea un moment artistic în faţa slătinenilor.
Festivalul-concurs de Umor şi Caricatură “Oltenii şi restu’ lumii” de la Slatina se va derula la începutul lunii octombrie, respectiv în intervalul 8-11 octombrie. Organizatorii evenimentului sunt, ca şi în anii anteriori – Consiliului Judeţean Olt, Primăria Slatina, Consiliul Local Slatina, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Olt, Şcoala Populară de Arte si Meserii Slatina, Biblioteca Judeţeană Olt ”Ion Minulescu”, Muzeul Judeţean, Centrul Cultural ”Eugen Ionescu” şi Ansamblul Profesionist ”Doina Oltului”. Cea mai mare parte a acţiunilor din cadrul manifestării se vor derula în incinta Centrului Cultural ”Eugen Ionescu”, dar şi pe o scenă ce va fi amenajată în aer liber în zona fostului complex comercial ”Oltul”. Din programul manifestărilor mai fac parte expoziţii de caricatură, carte şi pictură, spectacole de muzică populară şi uşoară în aer liber.

Actorul Dorel Vişan va fi vedeta festivalului de umor şi caricatură de la Slatina din acest an, maestrul urmând să aibă un moment artistic propriu vineri – 9 octombrie, pe scena amenajată în aer liber lângă magaziul ”Oltul” începând cu ora 20.30.
Vă mai recomandăm pe acelaşi subiect:
[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=_NkYjVrsJQY[/embedyt]

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: