Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Carmen Marinescu, preşedintele Tribunalului Olt, a fost reţinută de DNA pentru luare de mită

Judecătoarea Carmen Marinescu, preşedintele Tribunalului Olt, a fost reţinută de procurorii DNA pentru luare de mită, după ce a fost audiată la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Măsura a fost luată în urma unui denunţ al interlopului Sandu Anghel din Drăgăneşti-Olt, alias Bercea Mondial. Împreună cu şefa Tribunalului Olt au fost duşi la audieri şi soţul şi finul acesteia.
646x404

Acţiunea, derulată la iniţiativa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), a avut loc în jurul orelor prânzului. Judecătorul Carmen Marinescu, preşedinte al Tribunalui Olt, este acuzată de săvârşirea infracţiunii de luare de mită. Ea a fost dusă la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel din Craiova, măsură luată în urma unui denunţ. Surse apropiate anchetei au menţionat că judecătoarea a fost ridicată de anchetatori după un denunţ al interlopului Bercea Mondial, pe numele său adevărat Sandu Anghel, din Drăgăneşti-Olt. Împreună cu preşedintele Tribunalului Olt au fost ridicaţi şi duşi la audieri şi soţul şi finul acesteia, avocat de profesie.

Citeste mai mult: adev.ro/nlo1uv

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: