Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

FOTO VIDEO Eroii neamului căzuţi pe front, omagiaţi la Slatina de ziua lor Citeste mai mult: adev.ro/n6ci5l

Ziua Eroilor a fost celebrată în municipiul Slatina la Cimitirul Eroilor, în prezenţa a peste o sută de persoane, majoritatea angajaţi ai instituţiilor descentralizate, membri a diverse partide, veterani de război ş.a. În premieră pentru această zi, s-au interpretat cântece patriotice şi s-au spus poezii de către un grup de copii.


Manifestările dedicate Zilei Eroilor s-au derulat în intervalul 11.30-12.30, la Cimitirul Eroilor aflată vizavi de Liceul de Construcţii. Cele peste o sută de persoane prezente au asistat atât la discursurile susţinute cu această ocazie, dar şi la depunerile de coroane şi, în premieră pentru asemenea acţiuni în Slatina, la interpretarea unor cântece patriotice şi poezii de către grupul de copii „Voces Primavera”. Un grup de preoţi de la Episcopia Slatinei şi Romanaţilor au oficiat un serviciu religios cu acest prilej.

 

Citeste mai mult: adev.ro/n6ci5l

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: