Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Incubator de afaceri in Parcul Industrial Slatina

Parcul Industrial Slatina va avea şi un incubator de afaceri. Acesta va fi creat de autoritățile locale în parteneriat cu Oficiul Teritorial pentru IMM-uri şi Cooperaţie (OTIMMC) Craiova, din cadrul Ministerului Energiei. Potrivit șefului Oficiului, Raul Ghinea, a fost realizat deja un studiu de fezabilitate cu privire la înfiinţarea incubatorului de afaceri. Antreprenorii care vor dezvolta afaceri aici ar urma să beneficieze de spaţiu gratuit, municipalitatea subvenționând şi cheltuielile cu utilităţile. De asemenea, firmele incubate pot să primească de la OTIMMC Craiova până la 20.000 de lei, ele având şi posibilitatea accesării de fonduri europene, a mai spus Radu Ghinea.

slatina

Primăria Slatina a reuşit să vândă, în urmă cu un an, peste 17 hectare din parcul industrial, înfiinţat la ieşirea din municipiu spre comuna Milcov, către societatea producătoare de cabluri Prysmian Group. Tranzacţia a adus în conturile municipalităţii aproximativ 3,4 milioane de lei, iar în prima fază a investiţiei vor fi create 378 de noi locuri de muncă. În afară de investiţia Prysmian, în parcul industrial a cumpărat teren şi un investitor din Slatina, care va construi un depozit de combustibil. Acesta va crea şapte locuri de muncă.

mai mult la :  http://www.radiocraiova.ro/incubator-de-afaceri-in-parcul-industrial-slatina/

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: