Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Slătineni amendaţi pentru aruncarea pe jos a cojilor de seminţe

Gesturile vulgare în public încep să fie sancţionate tot mai vârstos şi la Slatina. Poliţia Locală autohtonă a sancţionat în acest an, până în prezent, diverşi locuitori ai municipiului care au fost surprinşi în timp ce consumau seminţe şi scuipau cojile pe jos. Dacă unii au fost sancţionaţi direct cu amendă, alţii au scăpat doar cu un avertisment.
646x404
În Slatina, sancţionarea persoanelor care fac ”gesturi vulgare” în public are loc în baza Hotărârii de Consiliu Local nr. 490/2014. Gesturile incriminabile în cazul de faţă constă în aruncarea pe jos a cojilor de seminţe sau a chiştoacelor de ţigări. Până în prezent, persoanele care au fost surprinse pe raza municipiului scuipând cojile de seminţe pe jos în public au fost amendaţi contravenţional cu suma de 300 de lei, acesta fiind minimul prevăzut de actul normativ local anterior menţionat – maximul de 500 de lei nu a fost până acum aplicat. În total însă, în primele şapte luni şi jumătate ale acestui an, alţi 11 localnici au scăpat mai ieftin de poliţişti locali autohtoni, ei alegându-se doar cu un avertisment din partea poliţiştilor locali slătineni, aceasta până la următorul gest de acest fel.

Citeste mai mult: adev.ro/ntc8la

mai mult la :  http://adevarul.ro/locale/slatina/slatineni-amendatipentru-aruncarea-jos-cojilor-seminte-1_55d49f85f5eaafab2cb9f2a0/index.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: