Oltencele, cele mai frumoase !

Oltencele sunt cele mai frumoase femei din România. More | Mai mult »

La tara în Oltenia

Viata ecologica, un vis oltenesc... More | Mai mult »

Oltenii & restu lumii

Ca in fiecare an, festivalul - Oltenii &...Restu Lumii - a debutat cu vestita Vama olteneasca, la Podul de peste Olt, unde cei care au tranzitat orasul au fost intampinati cu fanfara, dansuri, pastrama, mamaliga, vin si praz. More | Mai mult »

Olteni în Franta

Doi Olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bota la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame... More | Mai mult »

Slatina, orașul de aluminiu

Slatina s-a impus din cele mai vechi timpuri ca un important centru comercial și meșteșugăresc. More | Mai mult »

 

Tricolorele, susţinute frenetic de publicul slătinean în meciul cu Danemarca

Selecţionata de handbal Under 18 a României a încheiat turneul internaţional în vederea pregătirii preliminariilor Campionatului European cu o înfrângere la limită, scor 32-33, în confruntarea cu Danemarca. Meciul s-a disputat, sâmbătă, în sala LPS Slatina, tricolorele fiind primite cu multă căldură de publicul prezent în număr mare.

Campioană mondială la junioare, naţionala de handbal a României a pierdut finala turneului „Cupa 1 Decembrie”, înclinându-se la un gol contra Danemarcei, în meciul susţinut sâmbătă în sala LPS Slatina. Nordicele s-au aflat la conducere pe tabela de marcaj tot timpul, tricolorele fiind nevoite să alerge după egalare. Din păcate, în ciuda susţinerii publicului slătinean prezent în număr mare pentru a urmări un asemenea eveniment sportiv de anvergură, româncele au pierdut, scor 32-33, încheind turneul pe locul secund.

mai mult la :  http://gazetanoua.ro/index.php?mod=stiri&id=29992&title=Tricolorele–sustinute-frenetic-de-publicul-slatinean-in-meciul-cu-Danemarca.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: